28 Haziran 2013 Cuma

Slaven Bilic'in Basın Toplantısı


Beşiktaş'ın 3 yıllık anlaşmaya vardığı Hırvat teknik adam Slaven Bilic, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'inde Futbol Genel Direktörü Önder Özen'inde hazır bulunduğu törende resmi sözleşmeyi imzaladı.


Beşiktaş'ın 3 yıllık anlaşmaya vardığı Hırvat teknik adam Slaven Bilic, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'inde Futbol Genel Direktörü Önder Özen'inde hazır bulunduğu törende resmi sözleşmeyi imzaladı.
Bilic, "Elimizden gelenin en iyisini yaparak, buradaki değerleri, potansiyeli en iyi şekilde kullanarak bir mücadele içine gireceğiz" dedi.
Hırvat teknik direktör, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde açıklamalarda bulundu.
"ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ"
Bilic,  Beşiktaş gibi bir takımda çalışma imkanı bulduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, "Öncellikle bu harika ülkeye geldiğim, Beşiktaş gibi bir kulüpte çalışma imkanı bulduğum için çok memnunum. Bundan onur duyuyorum. Yarın başlayacak olan yeni sezon hazırlıklarımıza bir an evvel geçmek için gerçekten sabırsızlanıyorum. Taraftarlarımıza şunu vaad ediyorum; elimizden gelenin en iyisini yaparak, buradaki değerleri, potansiyeli en iyi şekilde kullanarak bir mücadele içine gireceğiz. Onların mutlu olabilmesi için elimizden geleni ortaya koyacağız" dedi.

"GENÇ, İDDİALI HIRSLI VE ATEŞLİ BİR TEKNİ ADAM"
ÖZEN: UMARIM BILIC UZUN YILLAR BEŞİKTAŞ'TA ÇALIŞIR

Toplantıda yer alan Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen de Dünya Kupası, Avrupa Şampiyonası deneyimleri olan bir teknik adamla sözleşme imzaladıklarını dile getirerek, "Lokomotiv Moskova'dan ayrıldığı gün aklımıza düşmüştü. Çok iyi biliyorum, ayrılmadan önce Beşiktaş taraftarlarının da kalbine düşmüş bir teknik adamdı. Hem bizim adımıza hem de Slaven Bilic adına doğru bir zaman kesişmesi olduğunu düşünüyorum. Yaptığımız görüşmeler sonucunda kendisiyle 3 yıllık bir kontrat yaptık.  Benim dileğim, isteğim, daha uzun yıllar Beşiktaş'ta görev yapmasıdır" diye konuştu.
Özen, daha önce yaptığı açıklamalarda iki teknik direktör profilinden söz ettiğini hatırlatarak, "Ya her şeyi başarmış ya da başarma potansiyelini ortaya koymuş genç bir teknik adam diye tarif etmiştim. Bugün karşımızda hem başarmış hem de çok daha fazlasını başarma potansiyelini ortaya koymuş genç, iddialı, hırslı ve ateşli bir teknik adam var. Kendisine 'hoşgeldin' demek isterim" değerlendirmesinde bulundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder