28 Haziran 2013 Cuma

Pedro Franco Beşiktaş'ta!

Beşiktaş Kulübü'nün Pedro Camilo Franco ile 5 yllık sözleşme imzalandığı öğrenildi.Beşiktaş Kulübü Futbol Genel Direktörü Önder Özen ve Beşiktaş yönetimin kısa bir zaman içerisinde bu transferi açıklayacağı bildirildi.


Beşiktaş, Günay Güvenç, Gökhan Töre ve Teknik Direktör Slaven Bilic'in ardından Kolombiyalı savunma oyuncusu Pedro Camilo Franco ile resmi sözleşme imzaladı.

Pedro Franco kimdir?

2011 yılında Güney Amerika U20 Şampiyonası'nda en iyi stoper seçilen Franco, aynı yıl dünyanın en önemli turnuvalarından birisi olan ve yalnızca ülkelerin 23 yaş altı takımlarının yer aldığı Toulon Turnuvası'nda da en iyi futbolcu unvanına layık görülmüştü.
Kolombiya'nın Millonarios takımında forma giyen genç stoper, şu ana kadar Millonarios formasıyla 103 karşılaşmada boy gösterdi ve 5 de gole imza attı. Süratli yapısıyla öne çıkan Franco, 1.83'lük boyuna karşın kafa toplarında da çok etkili bir isim.
Stoper mevkiinin yanı sıra ön liberoda da forma giyebilen genç futbolcu kilit oyuncularından birisi olarak gösteriliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder