18 Haziran 2013 Salı

Holmen 3 Yıllığına Fenerbahçe'de


Fenerbahçe, Holmen transferini sonuçlandırdı. Sarı-lacivertliler, İsveçli futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Holmen, Fenerbahçe'nin başarısı için elinden geleni yapacağını söyledi.


Samuel Holmen, Fenerbahçe'nin yeni sezon öncesi 4. transferi oldu.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile sözleşmesi biten İsveçli futbolcu, önce sağlık kontrolünden geçti, ardından Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Sarı-lacivertli kulüp, KAP’a gönderdiği yazıda, Samuel Holmen'e yıllık 1 milyon 300 bin euro garanti ücret ve maç başı 15 bin euro ödeneceğini açıkladı.Sarı-lacivertliler Alper Potuk, Bruno Alves ve Michal Kadlec'ten sonra Samuel Holmen'i de renklerine bağladı.
"FENERBAHÇE'Yİ HİÇBİR TAKIMLA KIYASLAYAMAM"
Geçtiğimiz sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor formasıyla Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden İsveçli futbolcu, Liv Hospital'da sağlık kontrolünden geçti.
Holmen, Fenerbahçe'ye transferinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Transferin sonuçlanmasını uzun zamandır bekliyordum. Sağlık kontrolü bittikten sonra inşallah akşam imzayı atacağız. Transferi duyduğum zaman gerçekten çok heyecanlandım, çok mutlu oldum. Fenerbahçe'yi hiçbir takımla kıyaslayamam, gerçekten çok büyük bir takım. Çok iyi 3 yıl geçireceğime inanıyorum" diye konuştu.
Yeni takım arkadaşlarıyla iyi uyum sağlayıp, Fenerbahçe'nin başarısı için elinden geleni yapacağını kaydeden Holmen, sarı-lacivertli taraftarların önünde oynamaktan mutluluk duyacağını da ifade etti.
Samuel Holmen, görev yaptığı orta sahada Fenerbahçe'de çok sayıda futbolcunun bulunmasıyla ilgili bir soru üzerine, "Fenerbahçe çok büyük takım. Tabii ki böyle büyük bir takımda orta saha rekabeti olacaktır. Orta sahada fazla oyuncu olması normal. Ancak ben formayı alabilmek için elimden geleni yapacağım" diyerek sözlerini tamamladı.
İsveçli futbolcu, hastanede bir dizi sağlık testinden geçirildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder