20 Haziran 2013 Perşembe

Ersun Yanal Fenerbahçe'den Haber Bekliyor...


Fenerbahçe'de takımın başına geçecek isim henüz açıklanmadı ama bu mevki için en güçlü aday Ersun Yanal... Ancak deneyimli teknik adam resmi açıklamanın yapılmaması sebebiyle huzursuz. Yanal, Fenerbahçe yönetiminin UEFA süreci sonrası açıklama yapmasını bekliyor.


Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın takımdan ayrılmasından sonra gündeme gelen ilk isim Ersun Yanal'dı. Deneyimli teknik adam hala bu görev için en güçlü aday. Ancak tecrübeli teknik adam, resmi bir açıklama gelmemesi sebebiyle huzursuz.
Başkan Yıldırım ile yapılan görüşmeye projeleriyle giden ve şimdiden sarı-lacivertli takım için teknik ekibini belirleyen Ersun Yanal, bir an önce belirsizliğin bitmesini istiyor. Bu görev için son derece istekli olan tecrübeli teknik adam, yapılan transferlerden de son derece memnun.
Ersun Yanal dışında birkaç yabancı teknik adamla görüşmelerini sürdüren yönetim ise şimdilik tamamen UEFA savunmasına yoğunlaşmış durumda. Henüz takımın teknik direktörü olmasa da Alper Potuk, Bruno Alves, Kadlec ve Samuel Holmen ile kadrosunu güçlendiren sarı-lacivertliler, önümüzdeki hafta yeni teknik direktörünü de resmen açıklayacak.
Öte yandan yabancı transferinde hedefteki son isim olan Oscar Cardozo ile büyük ölçüde anlaşan yönetim, aradaki ufak pürüzler sebebiyle bu transferi bir süre beklemeye aldı. Son teklifini 10+3 milyon euro olarak belirleyen sarı-lacivertli kulüp, bonuslar konusunda sorun çıkaran Portekiz kulübüne teslim olmak istemiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder