20 Haziran 2013 Perşembe

Beşiktaş’ta öncelik teknik direktör!


Beşiktaş'da UEFA sürecinin yanısıra transfer çalışmaları da devam ediyor. Teknik adam alternatifini ikiye düşüren Siyan-Beyazlılar yerli ve yabancı oyuncular için girişmelirini hızlandırdı.


Beşiktaş'ta gözler  UEFA kararına çevrilmişken, bir yandan transfer çalışmaları da devam ediyor. Öncelikle teknik direktör konusu çözmek isteyen Siyah-Beyazlıların gündeminde iki isim var. Werder Bremen ile yollarını ayıran Thomas Schaaf ile görüşen beşiktaş futbol direktörü Önder Özen, 2012'de Zambiya'yı Afrika şampiyonluğuna taşıyan Fransız teknik adam Herve Renard için de nabız yokladı. Siyah-Beyazlıların teklifine sıcak bakan 43 yaşındaki teknik adamın aynı zamanda Zambiya'yı da çalıştırma isteğine  ise Önder Özen olumsuz yanıt verdi.
Beşiktaş yabancı oyuncu transferi için de girişimlerini sürdürüyor. Brezilya'nın Vitoria takımında forma giyen 23 yaşındaki defans oyuncusu Fabrício Silva Dornellas, Özen'in listesinde ilk sırada bulunuyor. Yerli transferinde de hareketl igünler geçirmeye hazırlanan Beşiktaş'ta Cenk Tosun ve Serdar Kurtuluş için Gaziantepspor ile yapılan görüşmeler artık son aşamaya geldi. Gençlerbirliği’nin başarılı savunmacısı Aykut Demir'i de gündemine alan Siyah-Beyazlılar Tolga Zengin için ise Trabzonspor ile pazarlıklarını sürdürüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder