23 Haziran 2013 Pazar

Beşiktaş'ta Hedef Mevlüt Erdinç


Şu ana kadarki tek transferini Gökhan Töre'yi alarak yapan Beşiktaş gözünü bir başka gurbetçi yıldıza çevirdi. Siyah-beyazlılarda hedef Rennes'de forma giyen Mevlüt Erdinç.


Beşiktaş, hücuma yerli golcü takviye etmek için harekete geçti. Siyah-beyazlı yönetimin, forvet adayı Rennes forması giyen milli oyuncu Mevlüt Erdinç.
Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta Fransa'nın Rennes takımında forma giyen Mevlüt Erdinç ile anlaşmaya varılırken, Fransız kulübüyle golcü futbolcunun kiralanması ile ilgili görüşmeler devam ediyor. 3 milyon euro bonservis bedeli istenen milli futbolcu için kiralama yöntemini deneyen siyah-beyazlılar Rennes kulübünden gelecek cevabı bekliyor.

TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞLARI SÜRÜYOR
Yeni sezon çalışmalarına salı günü başlayacak siyah-beyazlılarda teknik direktör arayışları da tüm hızıyla sürüyor. Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen, kampa kadar bu sorunu çözmek istiyor.
Daha önce hiçbir takımı çalıştırmayacağını belirterek Beşiktaş'ı reddeden Alman teknik adam Thomas Schaff kararından döndü ancak bu kez Önder Özen'e takıldı. Schaaf'ın "gelirim" mesajına Önder Özen, bu kez "hayır" cevabı verdi.
Tomas Schaaf seçeneğinin de artadan kalkmasıyla Beşiktaş'ı önümüzdeki sezon kimin çalıştıracağı tam bir merak konusu. Birçok isimle görüşmelerini sürderen Önder Özen'in cuma gününe kadar karar vermesi bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder